Нiчна ватага

Усю ніч шуміли,
Усю ніч пищали,
Спати не хотіли,
Іншим не давали.

Музика не грала,
Пісні не співали,
Щось там відзначали,
З чогось реготали.

Ця нічна ватага
Завше так гуляє,
До людей зневага
На їх лицях грає.

Й це в робочу днину,
Мо’  батьків не мають,
Сказать доці й сину
Хай порядок знають.

Ніч дана щоб спати,
Вдень гуляй як хочеш,
Чи йди працювати
Якщо це ти можеш.

Але так щоночі
Молодь репетує,
Не стуливши очі
Мозок протестує.

Затуляю вуха
Ватою щоб спати,
Денна же задуха
Не дасть подрімати.

Ось ми так й живемо
І вдень і щоночі.,
Спокій мо’ знайдемо
Як вже стулим очі.
18.06.15.


Рецензии