Mama -steaua nemuririi

            15.06.015
   Zile intregi si ani de-a randul
   Ma tot chinuie durerea...
   Noaptea somnul nu ma prinde,
   Sant naluc de-a ei tacere.

   Dorul,vechea amintire
   Ma tot chiama sa revin,
   La casuta noastra mica
   Cu miros de trandafir.

   Ma tot poarta prin ograda
   Clipelor cu flori de nea..
   Insetat de aier proaspat
   Din a codrilor cismea...

   Si ma chiama,si ma-ndeamna,
   Si ma duce undeva....
   Intr-un camp cu iarba verde,
   Sa ma inec pe veci in ea.
 
   Mangaiat de vocea mamei
   Blajuna si incantatoare,
   Sa ma intind pana la stele,
   Sa-i ajung o stea lui mama.

   Sa io prind in paru-i moale,
   Pentru ca si mama mea....
   Este steaua nemuririi,
   Viata si iubirea mea!


Рецензии