Дитяч оч

Ви бачили хоч раз дитячі очі?
Вони не бачили ще ясні ночі.
Вони не бачили безкрайні, ті лани,
Зате вже бачили жахи війни.
Як з неба падають снаряди,
І похороні всі обряди.
Як тато не прийшов додому,
Бо захищав для донечки свободу.
Як мати к Господу взивала,
Щоб донечка жахів не пам’ятала.
Щоб волю ми нарешті  здобули,
І по-новому зажили.
Ви бачили хоч раз дитячі очі?
Вони бажають мирні ночі.


Рецензии