У снi ти посмiхалась загадково

У сні ти посміхалась загадково,
Десь просипались села і міста.
Веселий зайчик, сонячний, ранковий,
Пестливо золотив твої уста.

І пахла східним ароматом кава,
Що в ліжко подавалася тобі.
Було так здорово і величаво
Сніданок готувати не собі.


Рецензии