Малюнок ночi

Стояла темінь, як в підземнім гроті,
Село заснуло непробудним сном.
Я пам'таю, в хаті, що навпроти,
Світилося одне твоє вікно.
Нечутно ворушилися гардини,
Росою умивавсь пшеничний лан.
Ніч малювала у вікні картину -
Твій гордий профіль і покірний стан.


Рецензии