Атрута

Снег.
Натхненне крохкае ў душы,
Сэнс у імгненні -
іншае ў начы.
Зоркі будуць нашымі сведкамі,
паглядзі -
ў поўным людзей горадзе мы засталіся адні.
Тваё пытанне - гэта і ёсць адказ,
Ты ап'янеў, а я за табой,
каб час
Бавіць і не губляць,
Мы паспрабуем
Хлусіць,
каб адчуваць.

Шчырасць або падман,
вясна гэта ці віно,
Крок ты зрабіў да мяне,
Але крок гэты быў убок.
Ты атруціў мяне,
каб зараз назіраць:
Ці я змагу сябе неяк уратаваць.


Рецензии