Вось такая нянав сць

Ненавіджу цябе.
Гэтую усмешку,
Калі ты глядзіш на мяне
Праходзячы міма,
Ненавіджу, калі не шчыра
Усміхаюцца маршчынкі
У кутках вачэй
І калі ты адводзіш іх
Убок,незадаволены
Маімі словамі.
Ненавіджу чакаць цябе,
Чакаць кожную хвілінку,
Ператвараць сэнс інсавання
У чаканне
цуду - цябе.
Ненавіджу, калі час бяжыць
І ты бяжыш
Далей
Ад мяне.
Ненавіджу развітацца,
Але прыкідвацца,
Нібыта есць яшчэ недзе месца,
Дзе я жадаю быць,
Акрамя як побач.
Ненавджу баяцца быць слабай...
Ненавіджу,што потым
Мне здаецца,
Што ўсе гэта толькі мае думкі,
Якія без дазволу пыходхяць,
і я ў іх абдымках ахвяра


Рецензии