один з

Вся пишність, манірність
і фарисейство
Гине у світлі твОїх очей.
Ти був таким усміхненим,
Скільки буде таких ж ночей?

Ти пам’ятатимеш надалі,
Відчуватимеш нутром ці всі слова,
Що летять у далі?
Мені обертом тіло/голова
Я крутитиму педалі
Доти, допоки не впаду,
У ноги твої.

Я посміхаюся,
Ти робиш речі, брудніші
Від рік двадцять першого сторіччя.
Ей, ми не одні тут, тихіше.
А ні, кричи, кричи отак вічно,
Припирай мене до стін нічного міста,
З тобою я зовсім інша:
Розкута, відверта,
Й ба більше,
Я – у сотні разів шаленніша,
Й, напевно, дурніша.


Рецензии