Милий м й, милий

       х   х  х

Милий мій, милий !
                Ні -Яка сила,
Душі поєднані не розведе...
Як ми здіймались
                Білими Схилами -
Це щось божественне!
                М"о -
                Ріг - ВедЕ...
               
               


Рецензии