Я живий

застиг розум. світанок. розчинник
щедро колотить по пиці

: застуджений сон розбудити
: з невідання витягти очі

Слова, вилазьте, кидайте на злочин;
наштрикуйте тіло на шпиці.

встромляють в безодню Морфея
знайомі до сп’яну турботи
бездумство із присмаком клею,
що твердне на стінках повік.
__________________________
цей день до кінця доволік.
достатньо на нього блювоти.


Рецензии