Я не встою

Я не встою проти тебе,
Кожен день у серці біль.
Я віддам тебе за себе,
Хочь на душу сиплешь сіль.

Я не зможу,  якщо хочу,
Я кохаю тебе,  знай!
Я свою любов лоскочу.
Спи,  солодко,  засипай.

І якщо ти встанеш рано,
Я не сплю, тебе  чекаю.
Ти загоюєшь ту рану,
Що забув,  і вже не знаю.

Кожен день без тебе мука,
Бо чекати худша дія.
Все життя без тебе скука,
Доки в серці є надія


Рецензии
Великолепно!

Сирожа Боцманков   15.06.2015 13:14     Заявить о нарушении