Листя

Лиш залишки листя, на деревах залишені
Нагадують біль, що зоставсь у серцях,
І ті відчуття, ті проблеми не рішені
Залишили війни, вічний бій на весь час.

І обрій захмарився тьмяним почуттям,
Затихли думки в невеликий екстаз,
А серце клокоче, невгамовне биття,
Забули вже все, і ніяких образ.


Рецензии