ЯК МОРЕ

Як море стине восени,
Так серце забуває час,
Коли разом блукали ми,
Коли весь світ забув про нас

Ходили з ніжністю в очах
В годину щастя і любові
З палким бажанням у серцях,
Ніхто і не шукав нової долі.


Рецензии