По вод

Дай мені руку, просто вір мені
І я проведу тебе по воді
Бачиш там є маяк, хочеш туди?

Не бійся, я міцно тримаю
Прошу, будь-ласка не тремти
Роби повільні плавні кроки, йди

Бачиш, це зовсім не важко іти по воді
Найважче повірить людині
Що поруч за руку веде тебе невідомо куди


Рецензии