I знову дощ

Сьогодні я в ударі найніжніших почуттів
Віддам тобі мій світ, не просячи взамін нічого.
Мабуть, ти високо взлетів – згорів
Під хмурим небом нашого дощу, терпкого.

Усі слова залишились лиш спогадом на шиї
Тремтячою доріжкою зі смаком твоїх губ.
А дощ, мов із відра, – ще більше лиє,
Не відчуваю тільки твоїх сильних  рук.


Рецензии