Вiнок

Вода кришталево чиста
Й солодка, немов жива.
Як райдуга промениста
Твої чарівні слова.

"Люблю тебе", – пролунало
На острові між дерев.
Я знаю й раніше знала.
І в тиші ставок завмер.

Підслухав весняний Вітер,
З тобою співав "Rammstein".
Мені дарував ти квіти,
А я – пелюстки трьох Таїн:

Любові, Надії, Віри
В долонях тобі несла.
З Поваги, Тепла й Довіри
Я ніжний вінок сплела.

Та Правду вплела у коси,
І Вдячності колоски.
Нічого мене не просиш.
Торкаюсь легенько щоки.

А серце шалено стука.
В очах зеленіє Ліс.
Ти держиш мене за руку
Й ведеш через білий міст

В той Світ, де птахи  співають,
Де Ліс чарівний шумить.
Навіки запам'ятаю
Я цю урочисту мить.

(13.06.2015 р.)


Рецензии