Сяйво

У кожного є в серці світлячок
Який завжди оберігає
У когось він легесенько горить
А в когось як зоря палає

Він тихо зачаївся всередині
Веде нас по безпечному шляху
Якщо ми заблукаєм в сірій днині
Не дасть він опинитися в страху

Буде світити він кожну хвилину
І не покине ні на мить
Якщо впадеш в розчарувань глибину
На небі твому зробить він блакить

Нехай зіб'єшся з вірної дороги
Нехай ти скажеш,що його нема
Але він буде тихенько мерехтіти
І вести тебе до кінця

Хтось світлячок цей називає сонцем
А хтось впирається об нього рогом
Та той хто відчуває цей світ серцем
Мабуть назве це сяйво Богом


Рецензии