Колиска любовi

Одні... Цілую твої губи,
Тремчу я, -так з тобою любо.
Тріпоче серце  від спокуси,
Як солодко,- шепочуть буси..

Перси налиті бажанням,
Солодко льється кохання..
Ніжність наповнює очі,
Любий, я так тебе хочу!

Колиска любові гойдає,
Твоє, і моє тіло тає..
Тихенько шепочу імя,
Мій милий, я тільки твоя !
13 06 2015р
Вікторія Р


Рецензии