До тебе

Звела в надвечір’ї нас доля,
Мідь сонця горить в видноколі,
Душа ж посміхається ранку,
До тебе лечу, мій світанку.

Щемить щастям в серці надія –
Здійсняться і сон мій, і мрія, -
Все збудеться – чистії роси
Впадуть поцілунком на коси.

Засвітяться зорями ночі -
Засяють мені твої очі.
Простеляться трави шовкові,
Нап’юся твоєї любові.


Рецензии