Коли

Коли закінчаться біль і смуток,
Коли печалі підуть на дно,
Ти принесеш мені квітів жмуток
І вітер мрій увірветься в вікно.

Коли позаду залишаться гори,
Озера,ріки і всі шляхи,
На двох розділимо щастя й горе,
Печалі й радощі та гріхи.

Коли наш день стане нашим роком,
А нашим кредо:"кохайся й моли",
То сльози щастя підуть ненароком
Але коли це все буде? Коли...


Рецензии