Не тримай в полонi

Не тримай мене в полоні пустоти
Відкрий, мої закриті очі...
Нам не вдалося, щастя зберегти
Не вистачило дня, замало ночі

Ти не тримай в полоні самоти
Я з тишею втомилась говорити
І в темряві писать тобі листи
Про те, що я навчилась жити...

Нам не вдалося щастя зберегти
Не вистачило дня, замало ночі
Ти не тримай в полоні, відпусти...
Відкрий мої закриті очі...


Рецензии