Кохаю

Ти сонце моє і повітря.
Мені не потрібно і світла,
Якщо поряд є ти.
Мені ніколи не знайти
Подібного тобі.
С тобою не буваю я в журбі,
С тобою серце не сумує,
С тобою щастя лиш панує.
Ти мої зорі,моє небо
І більше нічого мені не треба.
Лиш завжди бути поруч з тобою.
Я притулюсь до тебе своєю щокою,
Ніжний цілунок тобі подарую,
Я тебе не підведу,я тебе не розчарую.
Буду клянутись у вічнім коханні
Ти мої надіїї останні.
Буду сміливо вірити в диво,
Тільки з тобою я буду щаслива.
Ти ж покохай мене,як мати дитину,
Оповий своєй ніжністю,мов в ту хустину.
Подаруй мені щастя,подаруй мені радість
Бо лише ти мої мрії, ти моя слабість.


Рецензии