Ти вдарила струмом

Ти вдарила струмом
По руках і в груди.
Такого більш не буде,
Такого більш не буде…

Ти могла убити,
Я міг закохатись.
Я чекаю літа,
Я хочу сміятись!

Це так небезпечно
І до сліз нечесно.
Ох ти, моя весно,
Все це так нечесно!


Рецензии