Де-не-де

Чому б не кинутись на шию,
Чому не прогомонiти нiч.
Й серце поставити одне –єдине,
На противагу тисячi облич.

Це романтизм лише,та божевiлля.
Це необачно ,дурно,але все ж…
Я хочу скласти з себе дрова й вугiлля,
Й вести лiнiю пожеж.

Увесь цинiзм хай сидить у печiнцi.
I розум,мабуть,вже до бiса йде.
Хай буде епiцентр.Не в сторiнцi.
Ми будемо гримiти де-не-де.


Рецензии