Мiй милий!

Я в небо злітаю на крилах,
Від рук твоїх знову палаю.
Так добре з тобою мій милий
Я так тебе любий  кохаю!!!

У сяйві  так тепло і любо,
І пестощі з розуму зводять..
Цілую твої жаркі губи,
А пальці по тілу вже бродять..

Колише нас нічка щоночі
Кохання як повені рік.
Цілую твої карі очі,
І серцем до серця навік!
12 06 2015 р
Вікторія Р


Рецензии