Тило пронизуэ вытер холодний

Тіло пронизує  вітер холодний.
На добре  слово я дуже голодний.
Хочу втікати від сірого світу.
Тут сонця немає…весняного цвіту.
Тут мерзну душею і тіло німіє.
Тут моя воля терпіти не вміє…
Хоче літати,хоче страдати.
Хоче що має з любов*ю віддати.
Та вітер холодний мене  не пускає…
Льодом як кігтями душу тримає.
Та бачу як сонечко нічку долає…
Теплий промінчик мене оживляє.


Рецензии