***

                ******
Дагълари лекьревай жузуна:- Вуна гьи макьамдал лув гузва икьван иердаказ?
-Лезгинкадал!- жаваб гана лекьре.-Квез, чи дагълариз лайихди анжах  гьа макьам я!
                *******
Къушари лекьрез  арандиз куьч хьухь лагьана. "Ви ана вуч ава?-лагьана абуру,- анагар гзаф къайи я."
"Ваъ!-лагьана лекьре, вичин луварар генг ахъайна, кьакьан рагарилай чалаг ягъана.-Ана рагар авач! Авач! Авач! Авач!"- лагьана лув гуз-гуз лекьре.
                ******


Рецензии