Любов не оц нюють

У серця холодного з льоду оправа,
а в гарячого серця оправи нема.
Втомились герої, скінчилась вистава,
душа не втомилась а просто німа..
І серце розтане, якщо поцілують
вогню твого дотики – гарячі уста.
Любов не оцінюють а просто цінують,
житття без кохання – конверт без листа..(


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.