Облыпили хрущи ледь зелены кущи

Обліпили хрущі ледь зелені кущі.
Нищать цвіт як журба мою душу.
Вже почались з грозою літні дощі
І щоб жить-я знайти тебе мушу!
Щоб спинити думки ,як весняні струмки
І втекти із болота на сушу.


Рецензии