Ще пять хвылын мы вступаем в Осинь

Ще п’ять хвилин-і ми вступаєм в Осінь.
Та Літа для душі ми в Бога просим!
Як тіло своє гріти-кожен знає
Душа ж радіє як вона кохає!
Нехай в тобі горить Любові свічка
Вона спасає-хоч і невеличка!


Рецензии