Перегорило. Вже не болить

-----------------------------------------------------

Перегоріло. Вже не болить.
Пішла в минуле уже та мить.
Коли душа кричала в прірву
І думав серце із грудей вирву.
А тепер спокій. Думки за обрій
Летять як в яму…в космос холодний.
Час зупинився. Все не важливо.
Сонце не світить-хмара закрила.
Але спасає моя Надія.
Та вірний друг мій-душевна мрія.
Весна вже близько…недалека.
Її на крилах несе лелека.


Рецензии