Не спишы вид мене йти

Не спіши від мене йти.
Двері ще не закривай.
Не набулись я і ти
Ми ще встигнемо за край.
Ще не всі слова віддав.
Із душі жалі не зникли…
В нас з тобою море справ!
Ми ж вже разом жити звикли!
Як зникаєш ти з ефіру
Моє серце не так бється.
І стає воно на міру
Телефон твій озоветься.
Не спіши від мене йти.
Сонечко,ще посвіти.
Ти роби ще душі свято…
Я ж прошу не так багато.


Рецензии