З ранкового чаю я силу черпаю

З ранкового чаю я силу черпаю.
Енергію духу від тебе чекаю
Я б поділився з тобою ухою
Та простір мішає зустрітись з тобою.
Будеш голодна…а шо я си зроблю!
Я би м привіз тобі яйця,картоплю.
Та ти ж є капризна-і була такою.
Ти ж признаєш лиш цукерки з ікрою!!!)))


Рецензии