Ти вже не спиш, моя хороша?

Ти вже не спиш,моя хороша?
А щеби м так хотіла!
За пару днів буде пороша.
Вже осінь помарніла...
Та є Любов у твоїх мріях.
Душа тепла чекає.
Хоч морозець блищить на віях-
Весна тебе шукає!!!


Рецензии