Хоч за викном вже зымова погода...

Хоч за вікном вже зимова погода...
 Та в душі надія живе.
 Що прийде Любов-моя нагорода
 І серце моє на частини порве!
 І не важливо,що лід на дорозі.
 Що в вирій сховались мої журавлі.
 Мрія чекає тебе на порозі
 Червоні вітрила -на кораблі!!!


Рецензии