Сниг накрив билым плащем

Сніг накрив білим плащем
Мої дерева,даль далеку…
Це ті сніжинки,що дощем
Тебе вмивали в літню спеку!
Та промайнули літні дні
Можливо,ти цього й не знала,
Що з теплим снігом ти мені
Душі краплинку передала!


Рецензии