Соловiнi ночi

Солов’їні ночі

Летять зникаючи рокИ,
Минають солов’їні ночі,
А ми неначе юнаки
Знов слухати їх спів охочі.

Вони вертають нам літа,
Коли були ще молодими,
Всі дні весни для нас свята
І ми жалкуємо за ними.

Ці слов’їнії гаї,
Ці із коханою всі ночі,
Жагучі пристрасті свої,
Коханої прекрасні очі.

Не забуваємо це ми,
Весна у душах слід лишає,
Всю ніч до ранку, до семи
Як соловейко нам співає.

Коли ось прийде знов весна
І будуть солов’їні ночі,
Від нас втечуть усі геть сни
Й ми закохатися охочі.
12.06.15.


Рецензии