Я стою на краю максимальнои тини

Я стою на краю максимальної тіні…
Тут початок річного життя.
Хоч на скронях вже світиться іній
Та в душі моїй спів соловя.
І краще мелодії в світі не має.
Від неї життя відчуваю сильніш.
Він пісню свою тому так співає
Що ти біля нього стоїш!


Рецензии