Сьогодни сны менеи прыснылысь

Сьогодні сни мені наснились
Що наші душі поженились.
Кругом були піони білі…
Я також був на тім весіллі!
На твоїй вельон весняний.
На столі чебрець духмяний.
Моя душа уся в волошках
Її прикрашує морошка.
Вони веселі…їм кричать «Гірко!».
Ми після всього пішли на гірку…
Там ми співаємо до ранку
Весну стрічаємо на танку….


Рецензии