В дпусти

Відпусти, не тримай мою руку,
Я для тебе - закрита душа.
Я не чую в собі серця стуку,
Закричала його, тихо,  ша...

Я напевне пійду потихеньку,
Відпусти,  не тримай мою руку,
І  у полі десь там, далеченько.
Созідаєшь мій смут й мою скуку.

Ти не хочешь?  Не буду тримати.
Я прошу,  відпусти мою руку.
Я не зможу для тебе ридати.
Закричу,  не почуєш ні звуку.


Рецензии