Пан

Цо пан? Цо пан шпэва?
Нэма нуты. Нэма нуты.
Цо пан? Цо пан шпэва?
А вылята, як ыз бута!

Припев:
Цо пан шпэва? У пана нэма нуты!
У пана нута вылята,
Як из джуравэго бута!

2. Нута, бута. Бута, нута.
Цо пан? Нута, бута.


Рецензии