На iншым беразе

Нахлынеш хваляю ўспаміна,
З дажджом адыдзеш праліўным
У іншы дзень, які журыла, 
Што абяцаны быў дваім.

Ў пралесках – белыя паляны,
Ў зялёных шаліках – лясы.
А той, вякамі хто чаканы,
На іншым беразе вясны.


Рецензии