Вiдповiдь

Шукати відповідь у старця
Немає сенсу. У журбі
Немає Щастя. Стало ясно,
Що відповідь живе в тобі.

Я в Світ запрошувала щиро,
Де Щастя, Віра і Любов
Панують, де заради Миру
Я запалила свічку знов.

Тебе чекаю в точці "Б" я,
У місці, де росте трава,
Там, на софіївській алеї
Радіти буду, що жива.

Я вдячна Богу, людям, квітам.
Літаю знову уві сні
Над кольоровим дивним Світом.
Я знаю: відповідь в мені.

(11.06.2015 р.)


Рецензии