Переможемо разом

Що ж це з ненькою нашою роблять
Вороги козацької нації...
Рідні землі від вибухів стогнуть,
Від «конвоїв» та окупації.

Лиш за те бідолашну шматують,
Що обрала Свій шлях у майбутнє.
Та даремно квітучу корчують,
Бо коріння в ній дуже могутнє.

Вірю я - переможемо разом!
Синьо-жовтим уклін кольорам
З терен наших ми виб'єм заразу!
Слава нації!Смерть ворогам!

І сьогодні в її день народження
Побажаємо,сестри й брати,
Україні нового відродження
Й крок за кроком до кращого йти!

(Олег Трембіта 24.08.2014)


Рецензии
Хороший вірш. Сподобався. Повністю згоден зі змістом. Переможемо разом! Дякую!

Василий Швыдкий   11.06.2015 13:11     Заявить о нарушении
Дякую Вам!

Олег Трембита   11.06.2015 13:17   Заявить о нарушении