Я росинка на тонкий травычци

Я росинка на тонкій травичці.
Я свіжого ранку живий маячок.
Дорогим ізомрудом прикрашаю суниці
І промінчики сонця збираю в пучок!"

Та це не росинка-це жінки сльозинка.
Що в полі до ранку долю шукала.
Яку загубила-хоч як шанувала!
Тужливії сльози з росою змішала...


Рецензии