Анели по-болгарски

Думи, музика и вокали - Олег Латышев-Майский.
Превод от руски на български - Анели Дочева.
Анели, на твоята картина тържествува усмивка,
Доброта,
Нежно докосване на ръката ти.
Анели, макар че живеем в изменчив и непостоянен свят,
Но винаги ( изкуството)
Спасява хората от скуката!
Припев:
Анели, аз тичам към вас по вълните на Черно море.
А морската предутринна мъгла
Отново ви изпраща поздрав!
Анели, прегръщат Ви сивите Кавказки планини,
В танца кръжат горите на Балкана,
Бургас махна с ръка на Москва,
Анели!
Анели, рисувате с пастели, любовта и небето.
Като зората -
Пробуждане в сърцето ми,
Анели! Ако мога да те видя веднъж,
а след това да става с мен каквото ще
 Ще повтарям
 Навсякъде твоето име,
Анели!
Припев.


Рецензии