Дила уркIилизир хIу сарри гьаман

Мар дигайли дила ганкI бемцIахъурли,
ХIу агарли уэс ахъри агара,
Чарх игули цIали, лами аурли,
Дигайла лами сен бишахъишара?

 Дила уркIилизир хIу сарри гьаман,
ХIед сари дучIути ишди хIябкубти.
ЛехIризигу набчи, ахIерси дарман,
Зая хIедирихIе гIямрура жагьти.

ХIу мякьлар риадли, янира саб – хIеб,
Рурси, дигай дургар вавнадяхъили.
Мякьлар хIериадли, чархлизиб миъ леб
Миъ бацIахъа, рурси, уммайрикили.

ХIу мякьлар риадли, янира саб – хIеб,
Рурси, дигай дургар вавнадахъили.

   


Рецензии