Дорога додому

 ДОРОГА ДОДОМУ
Як мені знайти дорогу,
Щоб вела в твої світи.
Я так хочу бути вдома,
Вдома.
Вдома, там де будеш ти.
Переможем злидні разом.
Разом буде веселіш.
Як знайти мені дорогу,
Щоб вела в твої світи.
Милий, добрий, дорогий.
Де ти? Де ти? Де?
Підійди, скажи два слова,
Що все буде просто клас.
Я так хочу бути вдома,
Вдома, там де будеш ти.
Як знайти ж оці світи…
Милий, знаєш це, лиш ти,
Лиш ти.
   10.06.2015.


Рецензии