Ти вставай, моя люба-вже день

Ти вставай ,моя люба-вже день..
Відійшла ,розчинилася тьма.
Хоч не чути пташиних пісень
І на дворі груднева зима
Та в любові морозів нема!
Є лиш ніжності теплий вогонь..
Рідний погляд з рідних очей.
На обличчі дотик долонь
Тихий сум самотніх ночей.


Рецензии