Без тебе мрии пропадуть

Без тебе мрії пропадуть…
Без тебе холод буде дути.
Снігами замете мій путь
Думки про щастя не прийдуть.
Час пролетить…пройдуть роки
Та зміняться Весни кольори…
Далекі в вирію птахи
Не будуть чути  як плачуть гори.


Рецензии